Med et investeringforløb omkring ejendomme, vil du sammen med Morten Bang arbejde på din strategi, og hvordan du følger denne. I vil sammen kigge på konkrete investeringer, som kan være interessante for dig.

Byggeprojekter kan virke uoverskuelige. Hvor skal du begynde, hvordan får du de bedste tilbud, og hvordan sørger man for at håndværkerne holder tidsplanen mm.

Vi står klar med vores mange års erfaring, både til dig, der ønsker hjælp til hele byggeprojektet, men også til dig, der kun ønsker hjælp til enkelte dele i byggeprocessen. 

Økonomisk rådgivning er både henvendt til private, men også i forhold til virksomheder. Vi kan hjælpe jer med at gennemgå jeres økonomi og budget. Det kan også være, at I måske ønsker en langsigtet strategiplan, hvor målet er økonomisk uafhængighed?

Lad os hjælpe jer med at komme tættere på målet. 

På basis af 2 bedømmelser.
Emma Louise Bjerreholt
Emma Louise Bjerreholt
21/04/2021
Min kæreste og jeg har hele vejen igennem haft en rigtig god dialog med deres fremvisningsansvarlige, og hun har alle gange været ret hurtig til at svare tilbage på alle vores spørgsmål, også selvom det har været på en lørdag aften. Det er bl.a. her igennem at vi har fundet vores lejlighed. Vi har derfor kun oplevet en god service fra deres side af 🙂
Mikkel
Mikkel
14/04/2021
Jeg kom lidt tilfældigt i kontakt med deres fremvisningansvarlige gennem et opslag i en Facebook gruppe. Jeg skrev en besked til hende og hun svarede nærmest med det samme til trods for det var sent fredag aften. Hun spurgte hurtigt til krav osv. I forhold til lejlighed og fortalte de havde en der skulle renoveres som vi kunne komme og se rumdelingen af, da alt var hevet ud af den. Var ude og se den allerede samme søndag, og fik svar på en masse spørgsmål og hjælp i forhold til venteliste og andre boliger der måske kunne være noget for min kæreste og jeg. Alt i alt super service! 🙂