Stå stærkere som ejendomsinvestor med rådgivning fra en der selv investerer.

Rådgivningen er på timebasis og indeholder én til én samtale mellem dig og Morten Bang.
Har du brug for at drøfte en aktuel case eller har du et ønske om at finde frem til den ejendomsinvesteringsstrategi, der passer til dig? 
Med Mortens mangeårige erfaring inden for ejendomsinvestering, har han de bedste forudsætninger for at rådgive dig til at blive en god ejendomsinvestor.

 
Mentorforløbet er et personligt forløb, som indeholder løbende dialog og sparring med Morten.
Du vil gennem et mentorforløb, opnå en større viden inden for investering i ejendomme, samt tryghed i at have en bag dig, der står klar til at rådgive dig. Morten vil, i dialog med dig, give dig de bedste forudsætninger for dine investeringer, og I vil løbende følge op på din strategiplan.

Kort om Mortens ejendomsinvesteringsrejse

Tilbage i 2011 købte Morten sin første lejlighed. Det var en 3-værelses lejlighed til 780.000 kr. og det siger sig selv, at det har været en god investering – men var det ikke rent held, at Morten ramte bunden af ejendomsmarkedet? Det mener han ikke, da det jo ikke var fordi han havde en særlig viden eller intellekt. Han turde blot at lave et køb på et tidspunkt, hvor andre ikke turde.

Mortens omkreds mente, at han var vanvittig – for ejendommene faldt og faldt jo bare i pris! 2 ½ år senere købte Morten sin 2. lejlighed, og så begyndte snebolden at rulle. Allerede et år senere købte han lejlighed nr. 3, og siden er porteføljen vokset og vokset.

Morten brænder for at give sin viden og erfaringer videre til andre. Han mener, at det er fantastisk at se gnisten og engagementet i de mange deltageres øjne – og det er en kæmpe inspiration at møde så mange dedikerede mennesker – om de er nybegyndere eller investeringseksperter.

0
Rådgivningstimer
0
Mentees
0
Enheder

Rådgivning

1500,-

Pr. time

eksl. moms

Mentorforløb

6500,-

5 timer

ekls. moms

Spar 20% ved at købe et mentorforløb

Helt uforpligtende

Kontakt Morten