Hvad står vi for?

Med Manelia er det vores ønske at give dine lejere den gode service, som du, som udlejer ønsker at levere. Vi har fokus på at løse de administrative opgaver igennem effektiv behandling, og får dem løst så hurtigt som muligt. Dette er muligt, da vi har et stort netværk med gode samarbejdspartnere af både mæglere, advokater og håndværker, der står klar på sidelinjen.

Vi tror på, at gennem ærlig og nærværende dialog, skaber vi det bedste samarbejde, og får skabt en relation bygget på tillid. Dette er vigtig for os, da vi betragter en aftale som en aftale, og vi ønsker, at vores kunder gensidigt vægter dette løfte højt.

Inden vi begynder vores samarbejde, udarbejder vi i fællesskab en skræddersyet aftale omkring, hvilke opgaver du ønsker, at vi skal stå for, så du ikke betaler for noget, du ikke har behov for. Vi følger retningslinjer for god skik, så vi er sikre på, at vi tilbyder en god service.

I sidste ende tror vi fuldt og fast på, at det er med til at skabe bedre ejendomsinvesteringer for udlejere og bedre ejerforeninger.

ejendomsadministration værdier

Højt serviceniveau

Integritet - Ordentlighed og troværdighed

God og Professionel samarbejdspartner

Åben dialog og tilgang

Højt serviceniveau

Huse (2)

Store og små

Uanset hvor mange ejendomme du har, så kan vi hjælpe med at varetage din ejendomsadministrationen.

needle2

Skræddersyet aftale

I fællesskab vil vi udarbejder en skræddersyet aftale omkring, hvilke opgaver du ønsker, at vi skal ordne for dig.

2639828-512

Nærværende dialog

Gennem nærværende dialog skaber vi det bedste samarbejde, og får skabt en relation bygget på tillid.