Praktik - Økonomiassistent

Kom i praktik som økonomiassistent.

Praktikant hos Manelia ApS

Manelia ApS er et ejendomsadministrationsselskab, som er en del af et kontor fællesskab med Morten Bang Invest ApS, hvor vi i alt er 11 medarbejdere. Begge virksomheder er i stor udvikling, hvilket betyder at du bliver en del af en hverdag med højt tempo og ikke mindst højt humør. Vi er en virksomhed i vækst, og leder derfor altid efter dygtige praktikanter indenfor økonomistyring.

Som praktikant i Manelia ApS kommer du ind i en dynamisk virksomhed som er i fuld gang med at vækste. Du vil være i tæt samarbejde med øvrige medarbejdere og modtage sparring, hvor du kan slippe dine kompetencer løs og udvikle dine økonomiske evner.

kontakt Manelia med spørgsmål både om ejendomsadministration og rådgivning

Praktikpladsen

Som praktikant som økonomimedarbejder vil du blandt andet komme til at sidde med følgende opgaver indenfor økonomistyring:

  • Bogføring
  • Afstemning af bank
  • Budgetopfølgning
  • Budgettering
  • Fakturering og opfølgning

Hvem er du?
Hos Manelia ApS har vi plads til alle. Vi har et sundt og struktureret arbejdsmiljø, hvor vi værdsætter et højt humør og en imødekommende medarbejder. Vi ser gerne at du kan arbejde selvstændigt og arbejde sammen med øvrige medarbejdere. Du skal have gåpåmod og være motiveret til at komme på praktikpladsen, samt du ikke skal være bange for at stikke en finger i vejret, hvis du sidder over for en større udfordring.

Hvad kan vi tilbyde dig?

  • En praktisk og lærerig tilgang til projekter
  • Frihed under ansvar
  • Gode arbejdsforhold hvor personlig udvikling prioriteres højt

Hvem er vi ?

Er du interesseret og gerne vil vide mere omkring Manelia og teamet bag, er du velkommen til at læse mere.

Sådan søger du

Finder du dette interessant, og lyder som noget, du kunne se dig selv i? Så er du mere end velkommen til at sende os en ansøgning med vedlagt CV på c@manelia.dk.
 
Praktikstedet befinder sig på selskabets kontor på Nørregade 31a st, 5000 Odense C, som er beliggende tæt på både bymidten, UCL og banegården.
 
Har du yderligere spørgsmål, eller mangler informationer om andre praktiske ting, kan du tage kontakt til os på følgende telefon nummer 42 70 32 04.