fremviser

Manelia Ejendomsadministration ApS

Send os en uopfordret ansøgning

Hos Manelia ApS er der travlt i forretningen og derfor søger vi løbende nye studentermedarbejdere til fremvisninger i vores ejendomsadministrations virksomhed Manelia ApS. Så hvis du ønsker relevant studiejob, hvor du kan få foden indenfor en branchen, så tøv ikke med at sende os en uforpligtende ansøgning.

Manelia ApS som arbejdsplads

Du vil blive en del af en ung og dynamisk arbejdsplads med højt humør, hvor der er 9 medarbejdere, som går op i fællesskabet og hvordan vi kan hjælpe hinanden. Virksomheden er i vækst og derfor har vi brug for dig, som synes det kunne være spændende at fremvise vores lejemål, samt at arbejde med andre administrative opgaver.

Dette job er meget udadvendt og du er det første indtryk vores kommende lejere får af virksomheden. Derfor er det vigtigt, at du trives med menneskelig kontakt og er god til at læse andre mennesker.

Arbejdstiden varierer imellem 8-15 timer. Arbejdet vil foregå på vores kontor på Nørregade 31a, st., 5000 Odense C, og ude af kontoret når du har fremvisninger. Arbejdstiderne planlægger vi sammen og du kan forvente at en del af dem ligger i tidsrummet 14-19.

Om jobbet:

Arbejdsopgaverne vil primært bestå af at fremvise lejemål, samt ejendomsadministrations opgaver som bl.a. udarbejdelse af lejekontrakter og annonceringen af ledige lejemål. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring indenfor ejendomsadministration eller servicebranchen, og dermed har erfaring med at kommunikere med forskellige typer mennesker.

Vi forventer, at du er:

  • Fleksibel
  • Ambitiøs
  • Tillidsskabende
  • Troværdig

Hvem er vi ?

Er du interesseret og gerne vil vide mere omkring Manelia og teamet bag, er du velkommen til at læse mere.

Hvordan søger du uopfordret?

Er du interesseret og lyder dette noget for dig, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning med vedlagt CV på cape@manelia.dk.
 
Har du yderligere spørgsmål er du også velkommen til at kontakte os på følgende telefon nummer 42 70 32 91.
 
Vi ser frem til at høre fra dig.