Økonomimedarbejder

Manelia Ejendomsadministration ApS

Send os en uopfordret ansøgning

Hvis du ikke finder en opslået stilling som økonomiassistent på vores website, der matcher dig, er du meget velkommen til at sende en uopfordret ansøgning. Hos Manelia Aps, er vi en virksomhed i vækst, og leder derfor altid efter dygtige kandidater inden for økonomistyring. Hos Manelia ejendomsadministration ApS bliver du som medarbejder en del af et fantastisk team, hvor vi stræber efter gode resultater igennem effektiv administration med fokus på god service og kvalitet. Vi varetager ejendomsadministration for vores kunder og egne ejendomme.

Økonomimedarbejder

Som økonomiassistent i Manelia ApS får du en afvekslende hverdag i en dynamisk virksomhed. Du vil være i tæt samarbejde med øvrige medarbejdere og sikre korrekt og rettidig bogføring. Du kan blandt andet komme til at sidde med følgende opgaver indenfor økonomistyring:

  • Fakturering og opfølgning
  • Bogføring
  • Afstemning af bank
  • Budgettering
  • Budgetopfølgning
  • Årsafslutning

 

Hvem er du?

Hos Manelia har vi et sundt og struktureret arbejdsmiljø, hvor der er plads til alle. Vi ser gerne, at du som person er god til at skabe overblik og kan arbejde struktureret samt planlægge opgaver og koordinere opgaver. Du skal kunne arbejde selvstændigt og samarbejde med øvrige medarbejdere. Du har tidligere erfaring indenfor økonomibranchen og er talstærk med god økonomisk forståelse. Til sidst og ikke mindst at du medbringer godt humør på arbejdspladsen.

Hvem er vi ?

Er du interesseret og gerne vil vide mere omkring Manelia Ejendomsadministration ApS og teamet bag, er du velkommen til at læse mere.

Hvordan søger du uopfordret?

Er du interesseret og lyder dette noget for dig, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning med vedlagt CV på cape@manelia.dk.
 
Har du yderligere spørgsmål er du også velkommen til at kontakte os på følgende telefon nummer 42 70 32 91.
 
Vi ser frem til at høre fra dig.