BOLIGSØGENDE

Vi hjælper dig med at finde dit drømmelejemål.

Ledig lejemål

Vi udlejer en bred vifte af boliger og erhvervslokaler i hele Danmark. Se, hvilke aktuelle lejemål vi har til leje i nærheden af dig.

Venteliste

Hvis de aktuelle lejemål ikke matcher dine behov, kan du skrive dig op på vores venteliste gratis. Så kommer du først i køen, når et passende lejemål bliver ledigt.

kvalitet i fokus

Hos Manelia Ejendomsadministration bestræber vi os på at udleje lejemål af høj kvalitet og opfylde vores kunders ønske om at give deres lejere gode rammer for et godt liv. Vi ønsker nemlig, at vores lejere blot kan fokusere på hverdagen og ikke unødvendige bekymringer. Vi tilbyder også lejemål, hvor det er muligt at holde husdyr, hvilket mange lejere sætter pris på.

Ønsker du at komme først i køen? Tilmeld dig vores venteliste og få tilsendt ledige lejemål der matcher dine behov. Vi tilbyder også en række andre lejemål, som erhverv, garager, p-pladser mm. Læs mere om dem her.

GEOGRAFI

Manelias kontor er beliggende centralt i Odense, hvor vi administrerer mange lejemål. Ud over vores tilstedeværelse i Odense er vi repræsenteret i det meste af landet med et fokus på de store byer. Vi har nemlig lejemål i både København, Aarhus, Odense, Kolding, Vejle, Vestsjælland, Falster og mange andre steder.

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om vores lejemål i nærheden af dig.

Har du ikke fundet det helt rigtige?

Skriv dig på vores venteliste, og få først besked om nye lejemål i hele Danmark.

Stort udvalg af lejemål

Vi udlejer en bred vifte af forskellige boliger, både lejligheder, huse og rækkehuse. Så uanset om du søger en 2 værelses lejlighed i Odense eller et hus i Vejle, står vi klar til at hjælpe dig. Vi administrerer lejeboliger der har 1, 2, 3, 4, 5 og 6 værelser.

Se listen med Manelias ledige lejemål og find ud af, om vi har det du søger.

HAR DU ET HUSDYR?

Vi har flere lejemål, hvor husdyr er tilladt.

Øvrige lejemål

Ud over at administrere lejeboliger udlejer vi også andre slags lejemål. Vi udlejer blandt andet erhvervslejemål, p-pladser og garager.

Vores erhvervslejemål består af forskellige typer og størrelser. Vi har både lokaler til butik, restaurant/take away og kontorer. Derudover er vores p-pladser placeret centralt og tæt på mange seværdigheder.

Aktuelle øvrige lejemål findes under ledige lejemål.

kontakt

Vil du høre mere om fremvisning af lejemål eller om vores lejemål og deres placering? Vi står klar til at hjælpe dig – kontakt vores udlejningschef, Rikke H. Hansen på mail eller telefon.

r@manelia.dk

+45 42 70 32 97