OM MANELIA APS

Et voksende ejendomsadministrationsselskab som tilgodeser ejendomsinvestorer og ejer-/andelsboligforeninger.

Vores værdier

Vi tilgodeser ejendomsinvestoren ved at levere et højt serviceniveau til både lejere og ejere. Dette gør vi gennem vores kommunikation, men i høj grad også fordi vi behandler det vi administrerer, som var det vores eget.

Karriere

Hos Manelia søger vi løbende nye talenter – både medarbejdere og praktikanter. Se vores ledige stillinger og bliv en del af en virksomhed i vækst med mange spændende projekter i pipelinen.

Ejendomsadministration for investorer

Vores ejendomsadministration adskiller sig fra andre ved, at vi administrerer ejendommene, som ejede vi dem selv. På den måde er vi altid i stand til at sætte os i investorens sted og tilbyde en værdiskabende ejendomsadministration.

Vi tror på at den gode service overfor lejerne i sidste ende også kommer ejeren til gode. Vi tilbyder også rådgivning inden for ejendomsinvestering gennem mortenbang.dk og byggerådgivning.

0
Antal m2 administreres
0
Antal m2 renoveret

Vores byggesten

Manelia er et ejendomsadministrationsselskab, der blev stiftet med et ønske om en mere serviceorienteret tilgang til ejendomsadministration. Der samtidigt ikke blot er administration, men bygger på, at vi tænker som en ejer – uden at ejeren selv skal bruge energien på det.

Da vi i forvejen administrerede koncernens ejendomme, bestemte vi os for at tage skridtet videre og administrere ejendomme for andre ejendomsinvestorer. Vi administrerer vores kunders ejendomme ud fra de samme principper, som vi bruger for vores egne ejendomme. Med vores mangeårige erfaring inden for ejendomsinvestering er vi i stand til at sætte os i investorens sted og dermed tilbyde en værdiskabende ejendomsadministration.

Vi administrerer i dag ejendomme i hele landet, og bestræber os på at hjælpe endnu flere i fremtiden. Kontakt os i dag – og lad os få en uforpligtende snak.

Manelia er et administrationsselskab med fokus på høj service

Opbygning af ejendomsportefølje for 200 millioner

Læs om processen fra strategi til opkøb og udvikling.

Teamet bag Manelia

Mød vores dygtige medarbejdere som hver dag brænder for at give lejere og udlejere et højt serviceniveau. Vi har samlet mange kompetencer under samme tag, og vores medarbejderstab består i dag af en bred vifte af profiler.

morten bang direktør og rådgiver i manelia ejendomsadministration

Morten M. Bang

Direktør & Rådgiver

Christina administrationschef i manelia ejendomsadministration

CHRISTINA H. SVENDSEN

Administrationschef

carina ejendomsadministrator i manelia ejendomsadministration

Carina Lucas

Ejendomsadministrator

Rikke udlejningsansvarlig for Manelia ApS

Rikke H. Hansen

Udlejningsansvarlig

Cathrine forretningsudviklingschef for Manelia Ejendomsadministration

Cathrine B. Kondrup

Forretningsudviklingschef

Maja forretningsudvikler i manelia ejendomsadministration

Maja K. Jensen

Forretningsudvikler

Nanna marketingschef i manelia ejendomsadministration

Nanna L. Larsen

Marketingchef

Anne Mette marketing i manelia ejendomsadministration

Anne Mette Jensen

Marketing & økonomi

kontakt

Vi bestræber os altid på at levere et højt serviceniveau, og besvarer derfor henvendelser hurtigst muligt. Derfor kan du forvente et svar inden for 24 timer, når du skriver til os på hverdage.