Ejendomsinvestor

Få ejendomsadministration som tilfører din portefølje værdi.

Administration af udlejningsejendomme

Med Manelia får du en ejendomsadministration, der har en stor forståelse for ejendomsinvestering. Vi arbejder værdiskabende med, hvordan vi kan optimere dine investeringer igennem f.eks. lejefastsættelse og driftsoptimering – for hele tiden at sikre din portefølje får det højest mulige afkast.

Med os som din administrator er du sikker på, at hver en beslutning der bliver taget, bliver truffet ud fra en databaseret og investeringsmæssig tilgang. Læs mere om vores ejendomsadministration her.

administration af udlejningsejendomme med fokus på investeringen

HØR, HVORDAN VI SAMMEN KAN OPTIMERE & UDVIKLE DIN EJENDOMSPORTEFØLJE

Cecilie Spring kundechef i Manelia ejendomsadministration

ØNSKER DU EN 360°
EJENDOMSADMINISTRATION?

Vil du have en administrator, der kan hjælpe dig med alt fra alm. administration, udlejninger, indflytninger og fraflytninger til optimering af ejendommens drift og vedligeholdelse? Så er vi det helt rigtige administrationsselskab for dig. Læs mere om, hvad vores administrationsaftaler kan indeholde her.

Med os som din samarbejdspartner vil du kunne slappe af og vide, at dine lejere får en god service samtidig med, at dine investeringer bliver optimeret løbende.

Ønsker du en værdiskabende administrator af dine udlejningsejendomme? Få et uforpligtende tilbud!

ØG DIN PORTEFØLJES AFKAST

Gennem indsigter i ejendomsdata, markedsanalyser og mange års erfaring hjælper vi vores kunder med, hvordan de kan øge deres porteføljes afkast.

Der er forskellige måder, hvorpå du kan øge afkastet. Det kan gøres i alt fra optimering af din finansiering til optimering og udvikling af dine ejendomme. Læs mere om vores specialisering i ejendomsudvikling.

SE OPTIMERINGSCASES

Vi har gennem årene optimeret mange af vores egne og kunders ejendomsporteføljer for at sikre det bedste mulige afkast.

Find et udpluk af forskellige optimeringscases i vores ejendomscases. Her kan du få indsigt og blive inspireret til, hvordan vi kan hjælpe dig med optimere dine udlejningsejendomme.

kontakt

Vi står klar til hjælpe og rådgive dig – så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker et tilbud. Kontakt vores kundechef Cecilie Spring på telefon & mail.

cs@manelia.dk

+45 42 70 32 85

Eller udfyld kontaktformularen og få en uforpligtende snak eller tilbud.

Cecilie Spring kundechef i Manelia ejendomsadministration