KARRIERE

En arbejdsplads, hvor du bliver en del af et stærkt fællesskab og en ambitiøs virksomhed.

Ledige stillinger

Som medarbejder i Manelia er du en del af en arbejdsplads, hvor der er højt til loftet, spændende opgaver, mulighed for indflydelse og et godt sammenhold der vægtes højt.

Praktik

I praktikforløbet i Manelia bliver du en integreret del af arbejdspladsen. Her vil du få en bred vifte af kompetencer inden for ejendomsadministration eller byggerådgivning.

Kulturen i manelia

Manelia er en arbejdsplads, hvor kulturen bygger på en stærk holdånd, som er noget af det første, du fornemmer, når træder ind ad døren på vores kontor. Vi arbejder i et åbent kontorlandskab, hvor du hurtigt vil opleve den dynamik der kendetegner arbejdsgangen i Manelia. Alle hjælper hinanden, og løfter i samlet flok. Her er der en god forståelse for, at vi hver især besidder nogle kompetencer – og ved at samarbejde vil vi udnytte disse bedst.

Det er en virksomhed, som består af en flad organisationsstruktur. Hvilket betyder, at alle medarbejdere har mulighed for at få indflydelse på såvel arbejdsopgaver som arbejdsmiljøet. Dette understøttes også af den uformelle omgangstone. Læs mere om vores værdier her.

MØD MANELIA TEAMET

Find vores team her og læs mere om Manelia

En arbejdsplads med plads til diversitet

Det der gør Manelia til en god arbejdsplads er, at vi alle har en forståelse for, at diversitet er en styrke for en virksomhed og at det ikke behøver være kedeligt at gå på arbejde. Derfor gør vi alt, hvad vi kan for at hverken opgaverne eller rammerne er kedelige. Vi tør godt sige, at vi har et helt unikt kontor.

Med diversiteten medfølger forskellige synspunkter og kompetencer, som inddrages i arbejdsgangen og betyder, at vi får løst opgaverne bedst muligt. Dertil skabes der et godt arbejdsmiljø med plads til en åben dialog og, hvor medarbejderne får lov til bidrage med deres styrker.