Praktik - Ejendomsadministrator

Kom i praktik som ejendomsadministrator.

Manelia ApS

Manelia ApS er et ejendomsadministrationsselskab, som er en del af et kontor fællesskab med Morten Bang Invest ApS, hvor vi i alt er 11 medarbejdere. Begge virksomheder er i stor udvikling, hvilket betyder at du bliver en del af et ungt team, hvor hverdagen er præget med højt tempo og ikke mindst højt humør. Manelia ApS er en virksomhed i vækst, hvor flere af dine kompetencer kan komme i spil og udvikle sig.

Morten Bang Invest ApS er en investerings- og konsulentvirksomhed, der investerer i ejendomme til udlejning, sælger foredrag om ejendomsinvestering og aktier på egen webshop og rådgiver kunder strategisk og økonomisk vedrørende investering, økonomisk uafhængighed m.m.

kom i praktik som ejendomsadministrator, fremviser og økonomiassistent hos Manelia

Praktikpladsen

Praktikant som ejendomsadministrator hos Manelia ApS bliver du del af et team, hvor vi varetager administration af ejendomme både for vores kunder og vore egne ejendomme. Du vil til daglig være i tæt kontakt med de andre medarbejdere, hvor I kan sparre hinanden.

Når du er i praktik som ejendomsadministrator kan du komme til at sidde med følgende opgaver

Beboerkontakt

  • Her vil du sidde og besvare henvendelser fra lejere, som kan være alt fra husleje til defekte hvidevarer i lejemålet.

Kontakt med håndværkere

  • Kontakte håndværkere omkring defekte ting i lejemålet eller i forbindelse med fraflytning.

Fremvisninger

  • Du kommer med ud på fremvisninger af lejemål til en potentiel lejer.

Udarbejdelse og ekspedition af lejekontrakter

  • Du vil få informationer fra udlejningsafdelingen omkring nye potentielle lejere, som bruges til at udforme kontrakten. Du vil blive sat ind i hvordan den nye lejekontrakt form skal benyttes fra juli 2022.

Renoveringer

  • Det kan være lejemål, som skal igennem en større renovering efter fraflytning. Her får du indblik i beslutningerne bag renovering, som det økonomiske aspekt ift. afkast forbindelse med om hvor meget huslejen kan stige samt indblik i hvordan udbudsmateriale og indhentning af tilbud foregår.

Bilagshåndtering

  • Hvordan bilag klargøres og håndteres til revisor

Håndtering af ind- og fraflytninger

  • Denne opgave består af at indkalde til ind- og fraflytninger, være med til ind- og fraflytningssyn og lave slutopgørelse til fraflyttere.

Du vil generelt som ejendomsadministratorpraktikant få indblik i regler indenfor ejendomsadministration og hvordan en hverdag kan udfolde sig som ejendomsadministrator. 

Hvem er du?

Hos Manelia har vi et sundt og struktureret arbejdsmiljø, hvor der er plads til alle. Vi ser gerne, at du som person er god til at skabe overblik og kan arbejde struktureret samt planlægge opgaver og koordinere opgaver. Dine sproglige kompetencer indeholder, at du er god til både skriftlig og mundtligt dansk og engelsk. Til sidst og ikke mindst ligger vi stor vægt på at du er serviceminded og gør en god indsats for at imødekomme vores kunder.

Vi tilbyder

  • En praktisk og lærerig tilgang til projekter
  • Frihed under ansvar
  • Gode arbejdsforhold hvor personlig udvikling prioriteres højt

Hvem er vi ?

Er du interesseret og gerne vil vide mere omkring Manelia og teamet bag, er du velkommen til at læse mere.

Sådan søger du

Finder du dette interessant, og lyder som noget, du kunne se dig selv i? Så er du mere end velkommen til at sende os en ansøgning med vedlagt CV på kh@manelia.dk

Praktikstedet befinder sig på selskabets kontor på Østre Stationsvej 33, st. tv, som er beliggende tæt på både bymidten, UCL og banegården.
 
Har du yderligere spørgsmål, eller mangler informationer om andre praktiske ting, kan du tage kontakt til os på følgende telefon nummer 42 70 32 91.