Ejby Møllevej

Ejendommen blev opført i 1905 og er på 195m2. I dag består boligen af tre lejemål fordelt på tre etager. Ejendommens lokation er i naturskønne omgivelser tæt på centrum.

Introduktion

Dette er en tre etagers udlejningsejendom med tre lejemål i naturskønne omgivelser. Oprindeligt er ejendommen bygget som én bolig.

Problemstilling

Da Othania Ejendomme ApS overtog ejendommen, var den allerede opdelt i de tre nuværende lejemål, da den førhen var benyttet som udlejningsejendom. Selve bygningen var i god stand og det var derfor lige til at udleje lejlighederne direkte efter overtagelsen. 

Ejendomme består af en toværelses lejlighed på 70 m2 i stueetagen, en treværelses lejlighed på førstesalen på 70 m2 samt en toværelses på anden sal på 55 m2. 

– Stue

– Toilet

Resultat

Løbende er der sket små renoveringer ved lejerskift. Der er efter ønske fra lejere, blevet bygget et depotskur og en carport i enden af haven. Skuret bliver i dag benyttet fælles af lejerne til affaldscontainere, cykler og andet opbevaring.

Ved at bygge dette skur syner ejendommen også mere opryddet, da containere og lejernes ejendele ikke er så synlige.

Har du et renoveringsprojekt? Læs om vores byggerådgivning her!

kontakt

Har du en udlejningsejendom, som kræver en renovering eller optimering? Kontakt os – så kan vi tage en uforpligtende snak omkring, hvordan vi kan hjælpe dig.