Byggeledelse

Til dig der vil stå stærkere i byggeprocessen og slippe for hovedpinen.

Byggerådgivning der optimerer processen

Renovering af udlejningsejendomme er ofte projekter der involverer mange interessenter, budgetter og tidsplaner der skal overholdes. Uanset om du vil have en sparringspartner eller overlade hele processen til os – så står vi klar til at hjælpe dig.

Vi har foretaget mange renoveringer, og ved, det er vigtigt at holde tidsplanen, få de bedste håndværkere til en rimelig pris og samtidigt overholde budgettet. Vi har hjulpet mange af vores kunder med sparring og byggerådgivning i både store og mindre byggeprojekter. Hvor vi for flere af vores kunder står for hele processen fra start til slut.

Processen for vores byggerådgivning

Nedenfor ser du en proceslinje over, hvordan et byggeprojekt typisk forløber sig hos Manelia, når vi står for hele processen. Vi kan naturligvis også være behjælpelige med enkelte steps, hvis du selv ønsker at have en finger på pulsen. Du kan læse mere om de enkelte steps under proceslinjen og blive klogere på, hvordan vi arbejder med byggerådgivning og koordinering.

Step 1

POTENTIALE

Step 3

TILBUD

Step 4

TIDSPLAN

Step 6

KVALITETSTJEK

HØR, HVORDAN VI SAMMEN KAN OPTIMERE & UDVIKLE DIN EJENDOMSPORTEFØLJE

POTENTIALE

Igennem rådgivning og sparring vil vi, kunne give dig et indblik i, hvilke af dine ejendomme og, hvad der giver mening at optimere. Vores anbefalinger og byggerådgivning om renovering af en ejendom, tager altid afsæt i både markedsanalyser og indsigter i fra ejendoms- og lejemarkedet.

Udover de konkrete optimeringsmuligheder, tænker vi altid et skridt videre. Vi kommer også med vores vurdering af, om der er andre dele af ejendommen, som kan betale sig at renovere samtidig og dermed spare penge på længere sigt.

Udbudsmateriale & tilbud

Det er vigtigt, at der bliver udarbejdet et præcist udbudsmateriale, så der ikke kommer en masse ekstra udgifter i byggeprocessen. Derfor går vi meget op i planlægningen og udarbejdelsen af udbudsmaterialet, da det i sidste ende kan spare tid, penge og ikke mindst frustrationer i en byggeproces.

Vi har 3 erfarne medarbejdere med byggeerfaring, som sidder og udarbejder udbudsmateriale. Vi tager altid ud på ejendommen, for at sikre alle aspekter er med i materialet. Dertil har de en god forståelse for, hvad der skal skrives i udbudsmaterialet, så det er dækkende for alle faggrupper.

Renovering forbedrede kontantafkastet fra 2,6% til 5,07%

Læs om, hvordan vi opnåede dette resultat fra potentiale til og færdigt resultat.

Tidsplan & projektstyring

I vores byggerådgivning ved vi, det er vigtigt at få lagt en god holdbar tidsplan fra start, så renoveringsprojektet ikke tager længere tid end forventet. Vi har gennem erfaringer lært at fastlægge en effektiv, men også realistisk tidsplan, der betyder, renoveringen bliver udført hurtigst muligt uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Ud fra et utal af gennemførte byggeprojekter har vi skabt en god forståelse for vigtige touch points i en renovering og, hvad der løbende skal holdes et skarpt øje med. Vi har for eksempel stor succes med at leje lejemål ud, før renoveringen står færdig. Typisk er over halvdelen af lejemålene udlejet inden projektet står færdigt. For står du med en større renovering af lejemål, er det vigtigt de nye lejere flytter ind lige så snart renoveringen er færdig. Det betyder, du dermed undgår unødig tomgang, og hurtigst muligt kan få den rette finansiering.

Derfor følger vi også løbende op for at sikre, alle faggrupperne overholder tidsplanen, og dermed undgår store forsinkelser.

Kvalitetstjek

En vigtig del i vores byggerådgivning er også løbende at tage ud, og tjekke op på arbejdet håndværkerne udfører for at sikre kvaliteten. Vi tjekker op på hver faggruppes arbejde, og sikrer udbedring af fejl og mangler

Når bygge- eller renoveringsprojektet står færdigt, tager vi den sidste kvalitetsgennemgang. Her tjekker vi op på, om alt arbejdet er udført som det skal, samt om der er nogle mangler, der skal udbedres inden indflytnign.

kontakt

Uanset om du har spørgsmål til vores byggeledelse eller ønsker hjælp til et projekt – så kontakt os endelig.