Ejendomsadministrator

Manelia Ejendomsadministration ApS

Send os en uopfordret ansøgning

Manelia ApS er et nyt ejendomsadministrationsselskab, som er en del af et kontor fællesskab med Morten Bang Invest ApS, hvor vi i alt er 11 medarbejdere. Begge virksomheder er i stor udvikling, hvilket betyder at du bliver en del af en hverdag med højt tempo og ikke mindst højt humør. Hvis du ikke finder en opslået stilling som ejendomsadministrator på vores website, der matcher dig, er du meget velkommen til at sende en uopfordret ansøgning. Vi er en virksomhed i vækst, og leder derfor altid efter dygtige kandidater inden for ejendomsadministration. 

Ejendomsadministrator

Som medarbejder hos Manelia ejendomsadministration ApS bliver du en del af et team, hvor vi varetager administration af ejendomme både for vores kunder og vores egne ejendomme. Vi stræber altid efter gode resultater igennem effektiv administration med fokus på god service og kvalitet.

Som ejendomsadministrator i Manelia ApS kan du blandt andet komme til at sidde med følgende opgaver:

  • Beboerkontakt
  • Udarbejdelse og ekspedition af lejekontrakter
  • Håndtering af ind- og fraflytninger
  • Udarbejdelse af slutopgørelser
  • Huslejereguleringer
  • Indberetning og udsendelse af forbrugsregnskaber

 

Hvem er du?

Hos Manelia har vi et sundt og struktureret arbejdsmiljø, hvor der er plads til alle. Vi ser gerne, at du som person er god til at skabe overblik og kan arbejde struktureret samt planlægge opgaver og koordinere opgaver. Dine sproglige kompetencer indeholder, at du er god til både skriftlig og mundtligt dansk og engelsk. Til sidst og ikke mindst ligger vi stor vægt på at du er serviceminded og gør en god indsats for at imødekomme vores kunder.

Hvem er vi ?

Er du interesseret og gerne vil vide mere omkring Manelia og teamet bag, er du velkommen til at læse mere.

Hvordan søger du uopfordret?

Er du interesseret og lyder dette noget for dig, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning med vedlagt CV på cape@manelia.dk.
 
Har du yderligere spørgsmål er du også velkommen til at kontakte os på følgende telefon nummer 42 70 32 91.
 
Vi ser frem til at høre fra dig.